lørdag den 10. december 2011

hjemmelavede energibarer

Tid: 20 minutter. Bagetid: 50 minutter.
Antal: 12-14 stk.

• 500 g mysli
• 25 g græskarkerner
• 25 g solsikkekerner
• 50 g rosiner
• 2½ dl honning
• 50 g brun farin
• 1½ dl vindruekerneolie
• bradepande (20 x 30 cm)

1. Bland de tørre ingredienser i en skål.

2. Smelt honning, farin og olie i en gryde, til farinen opløses. Hæld det over de tørre ingredienser i skålen, og bland det hele godt. Tryk massen sammen i bunden af en smurt bradepande. Bages 50 minutter i ovnen ved 130° .

3. Lad myslikagen afkøle helt i køleskabet, før du skærer den ud i 12-14 stykker. 


det var det, vi seeeeeeeees 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar