lørdag den 10. december 2011

lækker chokolademousse

Hej søde læsere. Her er en lækker chokolademousse opskrift fra karolines køkken.


Det er en dessert til 6-8 personer, her er hvad du skal bruge: 


  • 200 g mørk chokolade (ca. 50% kakao)
  • 1 dl kold, stærk kaffe
  • pasteuriserede æggeblommer
  • ½ liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 25 g mandler
  • 10 g smør


Kom igang:

Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Tag skålen op, og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold. Hæld moussen i portionsglas og stil dem koldt, 4-6 timer.
Skold og smut mandlerne, snit dem i tynde strimler. Rist dem gyldne i smør på panden. Pynt ved serveringen med mandlerne.
Tip: I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Vær opmærksom på at piske kaffe og æggeblommer i den smeltede hvide chokolade – til en jævn blanding. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.
Det var det, vi ses <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar