Det er en dessert til 6-8 personer, her er hvad du skal bruge:
- 200 g mørk chokolade (ca. 50% kakao)
- 1 dl kold, stærk kaffe
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- ½ liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
- 25 g mandler
- 10 g smør

Kom igang:
Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Tag skålen op, og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i chokolademassen, når denne er kold. Hæld moussen i portionsglas og stil dem koldt, 4-6 timer.
Skold og smut mandlerne, snit dem i tynde strimler. Rist dem gyldne i smør på panden. Pynt ved serveringen med mandlerne.
Tip: I stedet for mørk chokolade kan du bruge hvid chokolade. Vær opmærksom på at piske kaffe og æggeblommer i den smeltede hvide chokolade – til en jævn blanding. Server evt. lidt friske bær til den hvide chokolademousse.
Det var det, vi ses <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar